Forside

2018 Program Lyø ø-lejr -musik for alle

Lyø er en af de smukkeste perler i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen kultur og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg. Din bagage vil blive hentet ved færgen af ø-lejrens traktor. Lyøs ø-lejr ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Ø-lejren byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse: Med emneuger i det musikalske er det en voksen- og børnevenlig ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter. Ugernes igangsættere sætter deres præg på musiktemaerne, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne, musikalsk, medmenneskeligt og socialt. Vi har et dansetelt, stort køkkentelt, sovetelte, sauna, bålplads, volleyball, kæmpeskak og meget andet. Det praktiske er vi fælles om; al mad, indkøb, rengøring og aktivitet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke. Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!

Praktiske og økonomiske noter:

  • Lejren ligger ca. 40 minutters gang fra færgen. Du kan køre dertil i din bil, eller følges til fods med de andre deltagere, der kommer med færgen. (Pitstop ved købmanden ca. halvvejs, hvis du har lyst).
  • Husdyr og hunde (undtaget tøjbamser og sovedyr) er ikke tilladt på en ølejr.
  • Unge/børn under 18 år skal have en forælder eller værge/ansvarlig voksen over 18 år på lejren.
  • Studerende over 25 år kan ansøge Lyø-gruppen om nedsættelse af lejrdøgnsprisen mod forevisning af gyldigt studiekort.
  • Tilmelding kan ske gennem BILLETnet, eller efter aftale med de respektive ugers kontaktpersoner.
  • Købes billetten ikke på BILLETnet, er der et administrationsgebyr på 30 kr. pr. person
  • Kommer du uanmeldt, risikerer du, at der ikke er plads.
  • For at opnå kontinuitet i forhold til ugernes emner og sociale liv, kan tilmelding på lejren kun ske for mindst 3 døgn.
  • Der vil være en parkeringsafgift på 100 kr. for medbragte motorkøretøjer.
  • Har du spørgsmål vedr. de enkelte uger, skal du kontakte den pågældende uges kontaktperson.

Hvis BILLETnet linket ikke sender dig direkte til billetten for den ønskede uge, så finder du Lyø Ø-lejrs billetter under spillested “Lyø” på BILLETnets ø-lejr-hjemmeside.

Lejradresse:
Lyø ølejr
Lyø
5600 Faaborg
Lejrtelefon: 61 79 80 17

Kontaktperson for hele lejren: Tom Mørk, tom.moerk(at)gmail.com Tlf: 60 93 44 94
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Hjemmesider:

Deltagerantal Ca. 100 deltagere

Udgivet i Uncategorized | Kommentarer lukket til Forside